Kütahya'da 4.6 büyüklüğünde bir deprem daha

Gündem 25.04.2025 - 11:26, Güncelleme: 25.04.2025 - 11:30
 

Kütahya'da 4.6 büyüklüğünde bir deprem daha

AFAD verilerine göre Kütahya'da sabah saatlerinde meydana gelen 4.5 büyüklüğündeki depremin ardından saat 10.20 itibarıyla 4.6'lık bir sarsıntı daha meydana geldi. 12 kilometre derinlikte oluşan deprem paniğe neden olurken Simav ilçesi ve çevre köylerde eğitime 1 gün ara verildi.

Türkiye 6 Şubat depremlerinin ardından beşik gibi sallanmaya devam ederken İstanbul'da 23 Nisan günü meydana gelen 6.2'lik depremin ardından bir korkutan haber de sabah saatlerinde Kütahya'dan geldi.BİR KORKUTAN HABER DAHAİçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı verilerine göre sabah saatlerinde meydana gelen 4.5 şiddetindeki depremin ardından saat 10.20 itibarıyla 4.6 büyüklüğünde bir sarsıntı daha oluştu.     ÇEVRE İLLERDE DE HİSSEDİLDİ 12 kilometre derinlikte oluşan sarsıntı Kütahya'da büyük panik yaşanmasına neden olurken deprem çevre illerde de hissedildi.     EĞİTİME 1 GÜN ARA VERİLDİ Depremin ardından Kütahya'nın Simav ilçesi ve çevre köylerde eğitime 1 gün ara verildi. Öte yandan AFAD'dan yapılan açıklamada "Kütahya ilimizin Simav ilçesinde saat 10.20'de meydana gelen 4.6 büyüklüğündeki deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Saha tarama çalışmaları devam etmektedir. Etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunarız" ifadeleri yer aldı.       Vanhaberleri - Van haber - yerel Van haber - yerel haberler
AFAD verilerine göre Kütahya'da sabah saatlerinde meydana gelen 4.5 büyüklüğündeki depremin ardından saat 10.20 itibarıyla 4.6'lık bir sarsıntı daha meydana geldi. 12 kilometre derinlikte oluşan deprem paniğe neden olurken Simav ilçesi ve çevre köylerde eğitime 1 gün ara verildi.

Türkiye 6 Şubat depremlerinin ardından beşik gibi sallanmaya devam ederken İstanbul'da 23 Nisan günü meydana gelen 6.2'lik depremin ardından bir korkutan haber de sabah saatlerinde Kütahya'dan geldi.BİR KORKUTAN HABER DAHAİçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı verilerine göre sabah saatlerinde meydana gelen 4.5 şiddetindeki depremin ardından saat 10.20 itibarıyla 4.6 büyüklüğünde bir sarsıntı daha oluştu.

 

 

ÇEVRE İLLERDE DE HİSSEDİLDİ

12 kilometre derinlikte oluşan sarsıntı Kütahya'da büyük panik yaşanmasına neden olurken deprem çevre illerde de hissedildi.

 

 

EĞİTİME 1 GÜN ARA VERİLDİ

Depremin ardından Kütahya'nın Simav ilçesi ve çevre köylerde eğitime 1 gün ara verildi. Öte yandan AFAD'dan yapılan açıklamada "Kütahya ilimizin Simav ilçesinde saat 10.20'de meydana gelen 4.6 büyüklüğündeki deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Saha tarama çalışmaları devam etmektedir. Etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunarız" ifadeleri yer aldı.

 

 

 

Vanhaberleri Van haber - yerel Van haber - yerel haberler

Kütahya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber