Başhekim Sarıkaya Başarıları ile Göz Dolduruyor

Gündem 22.08.2024 - 16:36, Güncelleme: 22.08.2024 - 16:46
 

Başhekim Sarıkaya Başarıları ile Göz Dolduruyor

S.B.Ü Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dç. Dr. Remzi Sarıkaya'ya Vali Ozan Balcı tarafından teşekkür Belgesi verildi.

  Van Valisi Dr. Ozan Balcı, "Eğitimde Sağlıklı Hareket Projesi" kapsamında Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Remzi Sarıkaya'ya Teşekkür Belgesi ile ödüllendirdi.   Uzmanlık alanı olan kalp hastalıkları bölümünde kendi rüştünü ispatlayan Sarıkaya, idarecilik kariyerinde son derece başarılı hizmetlere imza atıyor. Başhekim olarak göreve başladığı günden bu yana, ilk önce Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki vatandaşların umudu oldu. Civar illerden gelen hasta ve hasta yakınlarına büyük fedakarlık yaparak, herkesin mutlu bir şekilde hastaneden mutlu ayrılmasını sağlıyor. Hizmete aşık olan Başhekim Sarıkaya, mesai saati gözetmeden tüm zamanını kentin sağlığı için ayırmaktadır.   Yerel Van Haber ailesi olarak Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç Dr Remzi Sarıkaya'yı tebrik eder, başarılarının devamını diliyoruz.
S.B.Ü Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dç. Dr. Remzi Sarıkaya'ya Vali Ozan Balcı tarafından teşekkür Belgesi verildi.

 

Van Valisi Dr. Ozan Balcı, "Eğitimde Sağlıklı Hareket Projesi" kapsamında Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Remzi Sarıkaya'ya Teşekkür Belgesi ile ödüllendirdi.

 


Uzmanlık alanı olan kalp hastalıkları bölümünde kendi rüştünü ispatlayan Sarıkaya, idarecilik kariyerinde son derece başarılı hizmetlere imza atıyor.
Başhekim olarak göreve başladığı günden bu yana, ilk önce Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki vatandaşların umudu oldu. Civar illerden gelen hasta ve hasta yakınlarına büyük fedakarlık yaparak, herkesin mutlu bir şekilde hastaneden mutlu ayrılmasını sağlıyor.
Hizmete aşık olan Başhekim Sarıkaya, mesai saati gözetmeden tüm zamanını kentin sağlığı için ayırmaktadır.

 


Yerel Van Haber ailesi olarak Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç Dr Remzi Sarıkaya'yı tebrik eder, başarılarının devamını diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber