İl Emniyet Müdürü Mutlu'dan Güvenlik Amiri Bile'ye Teşekkür Belgesi Verildi

Gündem 07.08.2024 - 00:31, Güncelleme: 07.08.2024 - 00:31
 

İl Emniyet Müdürü Mutlu'dan Güvenlik Amiri Bile'ye Teşekkür Belgesi Verildi

Van İl Emniyet Müdürü Murat Mutlu, Güvenlik Amiri Selami Bile'ye teşekkür belgesi taktim etti.

S.B.Ü Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Güvenlik Amiri olarak çalışan Selami Bile'ye gayreti, özverili ve disiplinli çalışmalarından dolayı İl Emniyet Müdürü Murat Mutlu tarafından "Teşekkür Belgesi" verilerek ödüllendirildi.   Bölge Hastanesi'nin önemli yöneticilerinden olan Güvenlik Amiri  Selami Bile, olağanüstü çalışmaları nedeniyle, İl Emniyet Müdürü Murat Mutlu tarafından Teşekkür Belgesi ile ödüllendirildi. Uzun yıllardan bu yana Bölge Hastanesi'nde Güvenlik Amiri olarak hizmet eden Bile, sıra dışı başarıları tüm herkesin dikkatini çekti. Günde 35-40 bin arasında insanların yoğun olarak ziyaret ettiği Bölge Hastanesi'nde son derece disiplinli çalışma anlayışı birçok olayların önüne geçiyor. Aynı zamanda tecrübeli ve yetenekleri ile mesai arkadaşlarına ilham kaynağı olan Güvenlik Amiri Bile, aktif saha çalışmalarına çok önem veren bir isim olarak ta biliniyor. Güvenlik  başta olmak üzere tüm birimlerle koordineli ve uyum içinde bir çalışma örneği gösteren Güvenlik Amiri Bile, hastane personeli, hasta ve hasta yakınlarının da teveccühünü kazanarak, taktir edilen bir yönetici olarak herkesin sevgisine mazhar olmuş durumda. Kendisine taktim edilen bu anlamlı Teşekkür Belgesi'nden dolayı Van İl Emniyet Müdürü Murat Mutlu şahsında tüm kolluk kuvvetlerine teşekkür eden Bile, " Bölgemizin adeta can simidi haline gelen Bölge Hastanesi'nde birlikte hizmet ettiğim birbirinden kıymetli yöneticilerimize, şifa bekleyen hasta ve hasta yakınlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak için gece gündüz çalışan güvenlik personeli meslektaşlarıma bize güvenen, inanan tüm herkese teşekkür ediyorum. Şahsıma taktim edilen bu güzel ödülü S.B.Ü Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi ailesine armağan ediyorum" dedi. Vanhaberleri - Van haber - yerel Van haber - yerel haberler
Van İl Emniyet Müdürü Murat Mutlu, Güvenlik Amiri Selami Bile'ye teşekkür belgesi taktim etti.
S.B.Ü Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Güvenlik Amiri olarak çalışan Selami Bile'ye gayreti, özverili ve disiplinli çalışmalarından dolayı İl Emniyet Müdürü Murat Mutlu tarafından "Teşekkür Belgesi" verilerek ödüllendirildi.
 
Bölge Hastanesi'nin önemli yöneticilerinden olan Güvenlik Amiri  Selami Bile, olağanüstü çalışmaları nedeniyle, İl Emniyet Müdürü Murat Mutlu tarafından Teşekkür Belgesi ile ödüllendirildi.
Uzun yıllardan bu yana Bölge Hastanesi'nde Güvenlik Amiri olarak hizmet eden Bile, sıra dışı başarıları tüm herkesin dikkatini çekti. Günde 35-40 bin arasında insanların yoğun olarak ziyaret ettiği Bölge Hastanesi'nde son derece disiplinli çalışma anlayışı birçok olayların önüne geçiyor. Aynı zamanda tecrübeli ve yetenekleri ile mesai arkadaşlarına ilham kaynağı olan Güvenlik Amiri Bile, aktif saha çalışmalarına çok önem veren bir isim olarak ta biliniyor.
Güvenlik  başta olmak üzere tüm birimlerle koordineli ve uyum içinde bir çalışma örneği gösteren Güvenlik Amiri Bile, hastane personeli, hasta ve hasta yakınlarının da teveccühünü kazanarak, taktir edilen bir yönetici olarak herkesin sevgisine mazhar olmuş durumda.
Kendisine taktim edilen bu anlamlı Teşekkür Belgesi'nden dolayı Van İl Emniyet Müdürü Murat Mutlu şahsında tüm kolluk kuvvetlerine teşekkür eden Bile, " Bölgemizin adeta can simidi haline gelen Bölge Hastanesi'nde birlikte hizmet ettiğim birbirinden kıymetli yöneticilerimize, şifa bekleyen hasta ve hasta yakınlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak için gece gündüz çalışan güvenlik personeli meslektaşlarıma bize güvenen, inanan tüm herkese teşekkür ediyorum. Şahsıma taktim edilen bu güzel ödülü S.B.Ü Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi ailesine armağan ediyorum" dedi.
Vanhaberleri - Van haber - yerel Van haber - yerel haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Deli şahin
(07.08.2024 10:09 - #274)
Bende senle çalışan bı elamanin bir arkadaşın olarak ben senden razıyım Allah senden razı olsun güzel adam adeletin her daim adil olsun kılıcın keskin yolun açık olsun
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber