Milletvekili Türkmenoğlu’ndan Van İçin Büyük Adımlar

Siyaset 08.08.2024 - 14:17, Güncelleme: 08.08.2024 - 14:17
 

Milletvekili Türkmenoğlu’ndan Van İçin Büyük Adımlar

AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, kentin yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Bir otelde düzenlediği basın toplantısında Van’ı geliştirecek yeni projeler ve yatırımlar hakkında konuşan AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu,  “Van’ın sosyo- ekonomik yapısı başta olmak üzere, sağlık ve altyapısına, kültürüne, eğitimine katkı sağlamak amacıyla ilimizde tespit ettiğimiz eksiklikleri gidermek ve yeni projelerimizi ilimize kazandırmak için mecliste ve bakanlıklarda çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.  Milletvekili Türkmenoğlu, “14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilen genel seçimler sonucunda, siz hemşerilerimizin desteği ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde 28. Dönem AK Parti Van Milletvekili olarak seçildim. Bildiğiniz gibi 23. Dönem’de de Van ilimizi parlamentoda temsil etme onuruna nail olmuştum. AK Parti Van İl Başkanlığı dönemimde, Van Teşkilatımızı kurumsal bir yapıya kavuşturmak için yoğun bir çaba sarf etmiştim. Şimdi ise sizlerin teveccühü ile seçildiğim Van ilimizin sosyo-ekonomik yapısı başta olmak üzere, sağlık ve altyapısına, kültürüne, eğitimine katkı sağlamak amacıyla ilimizde tespit ettiğimiz eksiklikleri gidermek ve yeni projelerimizi ilimize kazandırmak için mecliste ve bakanlıklarda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bildiğiniz gibi, Türkiye’nin en fazla mera ve yaylasına sahip olan ilimizde, su kaynakları büyük önem taşımaktadır. Bu sebeple başlattığımız gölet ve baraj projeleri hızla devam etmektedir. Şu ana kadar 6 gölet bulunan ilimizde, 2024 ve 2025 yılları arasında 12 yeni gölet daha kazandırmak için çalışmalarımızı başlatmış bulunuyoruz. Vanlı vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden en iyi şekilde yararlanabilmesi için mevcut hastanelere ek olarak, 800 yataklı ve 220.000 m² kapalı alana sahip olan Van Şehir Hastanesi’nin yapım sürecini başlattık. Ayrıca İpekyolu Bostaniçi’nde 150 yataklı bir hastane ile Muradiye, Başkale, Bahçesaray ve Gevaş ilçelerimizde hastane yapım çalışmaları devam etmektedir. Bu anlamda Burhan Kayatürk’e, AK Parti Van İl Başkanımız Sayın Emre Güray’a, Sivil Toplum Kuruluşlarımıza, Kamu Kurum ve Kuruluş çalışanlarına, Van şehrimize heyecan katan Valimiz Sayın Ozan Balcı ‘ya şükranlarımı sunarım” ifadelerini kullandı. Vanhaberleri – Van Haber – Yerel Van Haber – Yerel Haberler
AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, kentin yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Bir otelde düzenlediği basın toplantısında Van’ı geliştirecek yeni projeler ve yatırımlar hakkında konuşan AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu,  “Van’ın sosyo- ekonomik yapısı başta olmak üzere, sağlık ve altyapısına, kültürüne, eğitimine katkı sağlamak amacıyla ilimizde tespit ettiğimiz eksiklikleri gidermek ve yeni projelerimizi ilimize kazandırmak için mecliste ve bakanlıklarda çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

 Milletvekili Türkmenoğlu, “14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilen genel seçimler sonucunda, siz hemşerilerimizin desteği ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde 28. Dönem AK Parti Van Milletvekili olarak seçildim. Bildiğiniz gibi 23. Dönem’de de Van ilimizi parlamentoda temsil etme onuruna nail olmuştum. AK Parti Van İl Başkanlığı dönemimde, Van Teşkilatımızı kurumsal bir yapıya kavuşturmak için yoğun bir çaba sarf etmiştim.

Şimdi ise sizlerin teveccühü ile seçildiğim Van ilimizin sosyo-ekonomik yapısı başta olmak üzere, sağlık ve altyapısına, kültürüne, eğitimine katkı sağlamak amacıyla ilimizde tespit ettiğimiz eksiklikleri gidermek ve yeni projelerimizi ilimize kazandırmak için mecliste ve bakanlıklarda çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Bildiğiniz gibi, Türkiye’nin en fazla mera ve yaylasına sahip olan ilimizde, su kaynakları büyük önem taşımaktadır. Bu sebeple başlattığımız gölet ve baraj projeleri hızla devam etmektedir. Şu ana kadar 6 gölet bulunan ilimizde, 2024 ve 2025 yılları arasında 12 yeni gölet daha kazandırmak için çalışmalarımızı başlatmış bulunuyoruz.

Vanlı vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden en iyi şekilde yararlanabilmesi için mevcut hastanelere ek olarak, 800 yataklı ve 220.000 m² kapalı alana sahip olan Van Şehir Hastanesi’nin yapım sürecini başlattık. Ayrıca İpekyolu Bostaniçi’nde 150 yataklı bir hastane ile Muradiye, Başkale, Bahçesaray ve Gevaş ilçelerimizde hastane yapım çalışmaları devam etmektedir.

Bu anlamda Burhan Kayatürk’e, AK Parti Van İl Başkanımız Sayın Emre Güray’a, Sivil Toplum Kuruluşlarımıza, Kamu Kurum ve Kuruluş çalışanlarına, Van şehrimize heyecan katan Valimiz Sayın Ozan Balcı ‘ya şükranlarımı sunarım” ifadelerini kullandı.

Vanhaberleri Van Haber – Yerel Van Haber – Yerel Haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Mehmet Çakar
(09.08.2024 17:20 - #275)
Gerçekten van siyasete çoook sahipsiz bir il. Arkadaş bu adam hala hangi yüz ile basının karşısına çıkıp yüzü kızarmadan, insanların önünde böyle konuşabiliyor. Sadece van çevreyolu ve insanlara dayattığınız imar çalışması sizin için ayıp olarak yeter. Nerde duyulmuş bir ilin çevreyolu 15 yıl oldu hala bitmedi ve bu gidişlede bitmeyecek yazık. Siz bu yolu 18.madde imar çalışması ile açmayı unutun başka yol deneyin yoksa daha çok 18.madde hayali imar yaparsınız mahkemeler durdurur çünkü adil değil. Yazık etmeyin memlekte artık gerçekten vana vekillik yapın . Vanın şuan iki vekili var diğerleri boş çünkü diğerlerinin vana hizmet yapma derdi yok amaçları belli bari siz iki vekil artık trübüne değil samimi bir şekilde hizmet yapın yoksa üç günlük dünya siz bu memleketin vebalinde yatacak yeriniz olmaz. Çevreyolu için yapılan imarlar mahkemeler tarafından tekrar iptal edildi, sen hala hangi yoldan bahsediyorsun.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber