Hizbullah İsrail'i Cehenneme Çevirdi

Gündem 22.09.2024 - 10:50, Güncelleme: 22.09.2024 - 10:50
 

Hizbullah İsrail'i Cehenneme Çevirdi

Hizbullah'ın füzeleri, İsrail'in 50 km. kadar derinliğini hedef aldı. 3 bin km karelik alan Hizbullah füzelerinin ateşi altındaydı.

 srail'in 74 yerleşim biriminde, 40 km. karelik alanda sirenler çaldı. Hizbullah'ın operasyonuyla birlikte 300 bin işgalci sığınaklara girdi.    Ramat David Hava Üssü vuruldu.  Bu üs, İsrail'in en büyük üçüncü, Kuzey'deki en büyük hava üssü. Üste F-16 filolarının ve İHA'ların olduğu bildiriliyor.  Hizbullah, 2 ay önce istihbarat operasyonu yapmış ve bu üssün görüntülerini çekmişti.  Üssü vuran Fadi-1 ve Fadi-2 füzeleri ilk kez kullanıldı. Bu füzelerin isimleri de ilk kez duyuldu. Fadi isminin Hizbullah saflarında savaşırken şehid düşen Filistin'li Fadi el-Cezzar'dan  geldiği söyleniyor.    İsrail medyası Ramat David üssünün vurulduğunu itiraf etti.  İsrail medyasında yer alan haberlere göre Hayfa yakınlarındaki ve işgal altındaki el-Celil'deki diğer bölgeler yaklaşık 100 roketle hedef alındı.   İşgal medyası Hayfa'nın doğusunda çok sayıda binanın vurulduğunu belirtti.  Cenin'in batısındaki Salim askeri noktası yakınlarına Demir Kubbe füzesi düştü. İşgal rejimi, Hizbullah'ın vurduğu yerlere ilişkin yayın yasağı getirdi. Vanhaberleri - Van haber - yerel Van haber - yerel haberler
Hizbullah'ın füzeleri, İsrail'in 50 km. kadar derinliğini hedef aldı. 3 bin km karelik alan Hizbullah füzelerinin ateşi altındaydı.
 srail'in 74 yerleşim biriminde, 40 km. karelik alanda sirenler çaldı. Hizbullah'ın operasyonuyla birlikte 300 bin işgalci sığınaklara girdi.
 
 Ramat David Hava Üssü vuruldu. 
Bu üs, İsrail'in en büyük üçüncü, Kuzey'deki en büyük hava üssü. Üste F-16 filolarının ve İHA'ların olduğu bildiriliyor. 
Hizbullah, 2 ay önce istihbarat operasyonu yapmış ve bu üssün görüntülerini çekmişti.  Üssü vuran Fadi-1 ve Fadi-2 füzeleri ilk kez kullanıldı. Bu füzelerin isimleri de ilk kez duyuldu. Fadi isminin Hizbullah saflarında savaşırken şehid düşen Filistin'li Fadi el-Cezzar'dan  geldiği söyleniyor. 
 
İsrail medyası Ramat David üssünün vurulduğunu itiraf etti. 
İsrail medyasında yer alan haberlere göre Hayfa yakınlarındaki ve işgal altındaki el-Celil'deki diğer bölgeler yaklaşık 100 roketle hedef alındı.
 
İşgal medyası Hayfa'nın doğusunda çok sayıda binanın vurulduğunu belirtti. 
Cenin'in batısındaki Salim askeri noktası yakınlarına Demir Kubbe füzesi düştü.
İşgal rejimi, Hizbullah'ın vurduğu yerlere ilişkin yayın yasağı getirdi.
Vanhaberleri - Van haber - yerel Van haber - yerel haberler
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber