Milletvekili Türkmenoğlu Kültür Yolu Festivali Van’ın Markası Olacak

Van Haber 17.06.2024 - 22:53, Güncelleme: 17.06.2024 - 22:53
 

Milletvekili Türkmenoğlu Kültür Yolu Festivali Van’ın Markası Olacak

AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, Atatürk Kültür Parkı’nda yapılacak olan Kültür Yolu Festival alanını gezerek çalışmaları yerinde denetledi.

29 Haziran-7 Temmuz tarihleri arasında Atatürk Kültür Parkında yapılacak olan Kültür Yolu Festival alanını gezen AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.   Milletvekili Türkmenoğlu, çeşitli etkinliklerin düzenleneceği festivalde ünlü oyuncu ve sanatçıların da sahne alacağını belirtti. Van’ın tarihini, kültürünü İl dışından gelecek olan yerli ve yabancı Turistlere en iyi şekilde tanıtacaklarını söyleyen Türkmenoğlu ” Türkiye’ de Bakanlığımızın nezdinde yapılan festivalde, 81 milyon olan nüfusumuzun ilgisi Van şehrinde olacak. Şehrimizde bu tarihler arasında müthiş bir turist akımı olacak. Yerel ve uluslararası turistler ziyaret edecek. Halk buluşmaları ve mitingler yapılacak. Her gün yıldız sanatçıları ağırlayacağız. Türkan Şoray olmak üzere ünlü sanatçı, besteci, ünlü konuklar olacak.  Akdamar adası, Van müzesi, şehrin birçok noktasında etkinlikler düzenlenecek. Şu an otellerimiz, pansiyonlarımıza rezervasyonlar yapılmış. Dolu, dolu bir kültür yolu festivali bizi bekliyor Van halkına hayırlı olsun” ifadesini kullandı. Vanhaberleri - Van Haber - Yerel Van Haber - Yerel Haberler - Kültür Yolu Festivali
AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, Atatürk Kültür Parkı’nda yapılacak olan Kültür Yolu Festival alanını gezerek çalışmaları yerinde denetledi.

29 Haziran-7 Temmuz tarihleri arasında Atatürk Kültür Parkında yapılacak olan Kültür Yolu Festival alanını gezen AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

 

Milletvekili Türkmenoğlu, çeşitli etkinliklerin düzenleneceği festivalde ünlü oyuncu ve sanatçıların da sahne alacağını belirtti.

Van’ın tarihini, kültürünü İl dışından gelecek olan yerli ve yabancı Turistlere en iyi şekilde tanıtacaklarını söyleyen Türkmenoğlu ” Türkiye’ de Bakanlığımızın nezdinde yapılan festivalde, 81 milyon olan nüfusumuzun ilgisi Van şehrinde olacak. Şehrimizde bu tarihler arasında müthiş bir turist akımı olacak. Yerel ve uluslararası turistler ziyaret edecek. Halk buluşmaları ve mitingler yapılacak. Her gün yıldız sanatçıları ağırlayacağız. Türkan Şoray olmak üzere ünlü sanatçı, besteci, ünlü konuklar olacak.

 Akdamar adası, Van müzesi, şehrin birçok noktasında etkinlikler düzenlenecek. Şu an otellerimiz, pansiyonlarımıza rezervasyonlar yapılmış. Dolu, dolu bir kültür yolu festivali bizi bekliyor Van halkına hayırlı olsun” ifadesini kullandı.

Vanhaberleri - Van Haber - Yerel Van Haber - Yerel Haberler - Kültür Yolu Festivali

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber