Akbulak İnşaat A.Ş’den Taziye ve Teşekkür Mesajı

Van Haber 02.10.2024 - 13:15, Güncelleme: 02.10.2024 - 13:15
 

Akbulak İnşaat A.Ş’den Taziye ve Teşekkür Mesajı

Akbulak İnşaat A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Erol Akbulak ve kardeşi M. Salih Akbulak, kısa bir süre önce vefat eden Kanaat Önderi Hacı Zeydin Akbulak için taziye ve teşekkür mesajı yayınladı.

İş İnsan Erol ve M. Salih Akbulak yayınladıkları taziye teşekkür mesajlarında şu ifadelere yer verdi: Şehrimizin ve bölgemizin Kanaat Önderlerinden olan amcaoğlumuz (abimiz) Hacı Zeydin Akbulak’ın Rahmeti Rahmana kavuşmasından dolayı, bizleri yalnız bırakmayan, acımızı paylaşan, telefonla arayan, mesaj gönderen, cenazemize katılan, evimize gelerek taziyelerini bildiren tüm dostlarımıza ve akrabalarımıza yürekten teşekkür ederiz. Bu zor günümüzde yanımızda olmanız bizlere büyük bir teselli ve güç kaynağı olmuştur. Anılarımızda her zaman yaşayacak olan aile büyüğümüz Hacı Zeydin Akbulak’ı rahmetle anarken, gösterdiğiniz sevgi ve desteği asla unutmayacağız” AKBULAK İNŞAAT A.Ş YÖNETİM KURULU BAŞKANI EROL AKBULAK VE KARDEŞİ M. SALİH AKBULAK Vanhaberleri - Van Haber - Yerel Van Haber - Yerel Haberler
Akbulak İnşaat A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Erol Akbulak ve kardeşi M. Salih Akbulak, kısa bir süre önce vefat eden Kanaat Önderi Hacı Zeydin Akbulak için taziye ve teşekkür mesajı yayınladı.

İş İnsan Erol ve M. Salih Akbulak yayınladıkları taziye teşekkür mesajlarında şu ifadelere yer verdi:

Şehrimizin ve bölgemizin Kanaat Önderlerinden olan amcaoğlumuz (abimiz) Hacı Zeydin Akbulak’ın Rahmeti Rahmana kavuşmasından dolayı, bizleri yalnız bırakmayan, acımızı paylaşan, telefonla arayan, mesaj gönderen, cenazemize katılan, evimize gelerek taziyelerini bildiren tüm dostlarımıza ve akrabalarımıza yürekten teşekkür ederiz.

Bu zor günümüzde yanımızda olmanız bizlere büyük bir teselli ve güç kaynağı olmuştur. Anılarımızda her zaman yaşayacak olan aile büyüğümüz Hacı Zeydin Akbulak’ı rahmetle anarken, gösterdiğiniz sevgi ve desteği asla unutmayacağız”

AKBULAK İNŞAAT A.Ş YÖNETİM KURULU BAŞKANI

EROL AKBULAK VE KARDEŞİ M. SALİH AKBULAK

Vanhaberleri - Van Haber - Yerel Van Haber - Yerel Haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber