TFF’den Başkan Kıyak’a Önemli Görev

Spor 26.07.2024 - 23:12, Güncelleme: 26.07.2024 - 23:15
 

TFF’den Başkan Kıyak’a Önemli Görev

Van Spor FK bir önceki dönem Başkanı Feyat Kıyak'a, TFF tarafından çok önemli görevler verildi.

  2. Futbol Ligi’nde mücadele eden Van Spor FK’da iki dönem kulüp başkanlığını başarılı bir şekilde yapan Feyat Kıyak’a Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu Üyeliği ve Doğu ve Güneydoğu Kulüpleri Temsilciliklerinden Sorumlu Başkan Danışmanlığı’na getirildi. Geçtiğimiz günlerde TFF Genel Kurulu’nda Başkan seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu, yaptığı nokta atamalarla ülke futboluna rahat nefes almasını sağladı. Başkan Hacıosmanoğlu, özellikle alt liglerde büyük emek harcayan kulüplerin haklarını korumak için önemli adımlar attı. İki sezon Van Spor FK Başkanlığını yapan Feyat Kıyak artık doğu ve Güneydoğu Anadolu takımlarının sesi olacak. Bu önemi atamalardan sonra Kıyak kendi sosyal medya hesaplarında yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi. Futbolda beyaz sayfa olarak çıktığımız yolda şahsımın da görev aldığı, TFF Tahkim Kurulu Üyeliği, ayrıca Doğu ve Güneydoğu kulüpleri TFF Temsilciliklerinden sorumlu başkan danışmanlığı, Görevlerim hasebiyle; Bu Göreve layık gören başta kıymetli abim TFF Başkanımız Sayın; İbrahim Hacıosmanoğlu’na Ve Tüm Görev Alan Yönetim Ekibine Teşekkür ederim. Gerek Ülkemizi, Gerek ilimizi büyük bir onurla, Gururla Temsil edecek olmanın heyecanını yaşatan rabbimde şükür ediyor, Yeni Sürecin Ülkemiz Futbolu Açısından da Hayırlar Getirmesini diliyorum. Vanhaberleri – Van Haber – Yerel Van Haber – Yerel Haberler - TFF
Van Spor FK bir önceki dönem Başkanı Feyat Kıyak'a, TFF tarafından çok önemli görevler verildi.

 

2. Futbol Ligi’nde mücadele eden Van Spor FK’da iki dönem kulüp başkanlığını başarılı bir şekilde yapan Feyat Kıyak’a Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu Üyeliği ve Doğu ve Güneydoğu Kulüpleri Temsilciliklerinden Sorumlu Başkan Danışmanlığı’na getirildi.

Geçtiğimiz günlerde TFF Genel Kurulu’nda Başkan seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu, yaptığı nokta atamalarla ülke futboluna rahat nefes almasını sağladı. Başkan Hacıosmanoğlu, özellikle alt liglerde büyük emek harcayan kulüplerin haklarını korumak için önemli adımlar attı. İki sezon Van Spor FK Başkanlığını yapan Feyat Kıyak artık doğu ve Güneydoğu Anadolu takımlarının sesi olacak.

Bu önemi atamalardan sonra Kıyak kendi sosyal medya hesaplarında yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi.

Futbolda beyaz sayfa olarak çıktığımız yolda şahsımın da görev aldığı, TFF Tahkim Kurulu Üyeliği,

ayrıca Doğu ve Güneydoğu kulüpleri

TFF Temsilciliklerinden sorumlu başkan danışmanlığı,

Görevlerim hasebiyle;

Bu Göreve layık gören başta kıymetli abim

TFF Başkanımız Sayın;

İbrahim Hacıosmanoğlu’na

Ve Tüm Görev Alan Yönetim Ekibine Teşekkür ederim.

Gerek Ülkemizi, Gerek ilimizi büyük bir onurla, Gururla Temsil edecek olmanın heyecanını yaşatan rabbimde şükür ediyor,

Yeni Sürecin Ülkemiz Futbolu Açısından da Hayırlar Getirmesini diliyorum.

Vanhaberleri Van Haber – Yerel Van Haber Yerel Haberler - TFF

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber