Van Spor Etkisini Göstermeye Başladı

Spor 22.09.2024 - 22:31, Güncelleme: 22.09.2024 - 22:31
 

Van Spor Etkisini Göstermeye Başladı

Ligin 4. haftasını geride bırakırken, yine futbol adına bir şey göremedik.

Yazık, Uzun yıllardır özlemini çektiğimiz 1. Lige ne hikmetse çıkamıyoruz. Geçen sezon şampiyonluğumuza kimler engel olduğu alenen ortadayken, giden gitti, gelen bir misali önümüze bakacak olursak; Sosyal medya hesaplarında dev bir bütçeyle, usta isimlerin olduğu bir ekiple yönetime talip olduğunu belirten Erol Temel, jet hızıyla eski Başkan Feyat Kıyak başkanlığı devir edebileceğini söyledi. Adeta ışık hızıyla devir teslim işlemleri yapıldıktan sonra tekrar Genel Kurul'a gidilerek, Erol Temel, dümenin başına geçti. Bu durum spor kamuoyunda sevinçle karşılanırken, bomba transferlerin ve kaliteli hocaların müjdeleri veriliyordu.   2. Lig Kırmızı Grup'ta yer alan temsilcimiz Van spor, mutlak şampiyonluk hedefiyle yola çıktı. 2023- 2024 futbol sezonunda takımımızda yer alan birçok kaliteli oyuncular birer, birer yuvadan koparıldı. Doğu Anadolu'nun Paris'i olarak bilinen Van'ın tek sevdası VANSPOR’da Takımın başına Tahsin Tam getirildi. Hem de büyük hayal ve hedeflerle... 2. Ligin 4 haftasında tek zorlu rakibimiz Elazığspor oldu. O'da sahamızda bizi perişan ederek 0-2 Tüm transferler teknik patron tarafından yapıldı. Ne yazık ki, kalecimiz Kurtuluş başta olmak üzere, " Yılın Transferi" denilen Batuhan Kör' e verilen on milyonlarca paralar çar çur edildi.   Şimdiden söylüyorum Vanspor çok can-lar yakacak diye. Tahsin hoca futbolcuları maça çok iyi motive edemiyor. Halen oyun takımı kurulamadı. En önemlisi takımda çatlak sesler çıkmaya başladı. Van spor 4. haftada sahada yok gibiydi. Teknik olarak da zaten hiç yoktu. Mahalle takımlarından ayrı bir yanı yoktu. Fizik gücü vasatın altındaydı. Çok top kaybettik ve çok hatalı paslar verdik. Herkes kafasına göre oynadı, ne oynadığını kendileri bile bilemiyordu. Bizim topçudan çok hocaya ihtiyacımız var. Kötü maçların acıları, paylaşınca azalır. Bende bu acımızı paylaşan bir Van spor sevdalısı olarak, bu içler acısı duruma acil çözüm bulunmasını istiyorum. Aksi takdirde gerisini düşünmek istemiyorum.   Peki, ne olacak bu işin sonu. Dört maç geride kaldı, bu dört maçtan 12 puan çıkarmamız gerekiyordu. Hedefimizde 5 puan sapma oldu. Tribünlerde hep bir ağızdan Tahsin Tam istifa sesleri adeta stadı inletiyordu. Hocanın hemen istifa etmesi ardından, bu kadronun yarısı en kısa zamanda değiştirmesi gerekiyor. Yoksa bu geminin dümeni ayar tutmaz. Çok ivedi bir şekilde Başkan Erol Temel' in radikal kararlar alması gerekiyor.  Vanspor'u Şampiyonluğa taşıyacak ruh lazım. Futbolcu dediğin top oynayacak. Seyirciyi ateşleyecek. Son söz olarak da Erol beyin başını çektiği yönetimde birileri gündem olmak istiyor. Belki bu onların hakkı ama şimdi zamanı değil. Profesyonellik zamanı. Futbolcular arasında gruplaşmalar söz konusu. Hoca futbolcu kavgaları almış başını gidiyor. Cefakâr taraftar yine her zamanki gibi yapacağını fazlasıyla yapıyor. Geç olmadan Başkan Erol Temel başta olmak üzere herkesin kendisini yenilemesi gerekiyor. Kalın sağlıcakla. Vanhaberleri - Van Haber - Yerel Van Haber - Yerel Haberler
Ligin 4. haftasını geride bırakırken, yine futbol adına bir şey göremedik.

Yazık,

Uzun yıllardır özlemini çektiğimiz 1. Lige ne hikmetse çıkamıyoruz. Geçen sezon şampiyonluğumuza kimler engel olduğu alenen ortadayken, giden gitti, gelen bir misali önümüze bakacak olursak;

Sosyal medya hesaplarında dev bir bütçeyle, usta isimlerin olduğu bir ekiple yönetime talip olduğunu belirten Erol Temel, jet hızıyla eski Başkan Feyat Kıyak başkanlığı devir edebileceğini söyledi.

Adeta ışık hızıyla devir teslim işlemleri yapıldıktan sonra tekrar Genel Kurul'a gidilerek, Erol Temel, dümenin başına geçti.

Bu durum spor kamuoyunda sevinçle karşılanırken, bomba transferlerin ve kaliteli hocaların müjdeleri veriliyordu.

 

2. Lig Kırmızı Grup'ta yer alan temsilcimiz Van spor, mutlak şampiyonluk hedefiyle yola çıktı. 2023- 2024 futbol sezonunda takımımızda yer alan birçok kaliteli oyuncular birer, birer yuvadan koparıldı.

Doğu Anadolu'nun Paris'i olarak bilinen Van'ın tek sevdası VANSPOR’da

Takımın başına Tahsin Tam getirildi. Hem de büyük hayal ve hedeflerle...

2. Ligin 4 haftasında tek zorlu rakibimiz Elazığspor oldu. O'da sahamızda bizi perişan ederek 0-2

Tüm transferler teknik patron tarafından yapıldı. Ne yazık ki, kalecimiz Kurtuluş başta olmak üzere, " Yılın Transferi" denilen Batuhan Kör' e verilen on milyonlarca paralar çar çur edildi.

 

Şimdiden söylüyorum Vanspor çok can-lar yakacak diye.

Tahsin hoca futbolcuları maça çok iyi motive edemiyor. Halen oyun takımı kurulamadı. En önemlisi takımda çatlak sesler çıkmaya başladı.

Van spor 4. haftada sahada yok gibiydi. Teknik olarak da zaten hiç yoktu. Mahalle takımlarından ayrı bir yanı yoktu.

Fizik gücü vasatın altındaydı. Çok top kaybettik ve çok hatalı paslar verdik. Herkes kafasına göre oynadı, ne oynadığını kendileri bile bilemiyordu.

Bizim topçudan çok hocaya ihtiyacımız var.

Kötü maçların acıları, paylaşınca azalır. Bende bu acımızı paylaşan bir Van spor sevdalısı olarak, bu içler acısı duruma acil çözüm bulunmasını istiyorum. Aksi takdirde gerisini düşünmek istemiyorum.

 

Peki, ne olacak bu işin sonu. Dört maç geride kaldı, bu dört maçtan 12 puan çıkarmamız gerekiyordu. Hedefimizde 5 puan sapma oldu.

Tribünlerde hep bir ağızdan Tahsin Tam istifa sesleri adeta stadı inletiyordu.

Hocanın hemen istifa etmesi ardından, bu kadronun yarısı en kısa zamanda değiştirmesi gerekiyor. Yoksa bu geminin dümeni ayar tutmaz.

Çok ivedi bir şekilde Başkan Erol Temel' in radikal kararlar alması gerekiyor. 

Vanspor'u Şampiyonluğa taşıyacak ruh lazım.

Futbolcu dediğin top oynayacak. Seyirciyi ateşleyecek.

Son söz olarak da Erol beyin başını çektiği yönetimde birileri gündem olmak istiyor. Belki bu onların hakkı ama şimdi zamanı değil. Profesyonellik zamanı.

Futbolcular arasında gruplaşmalar söz konusu.

Hoca futbolcu kavgaları almış başını gidiyor.

Cefakâr taraftar yine her zamanki gibi yapacağını fazlasıyla yapıyor.

Geç olmadan Başkan Erol Temel başta olmak üzere herkesin kendisini yenilemesi gerekiyor.

Kalın sağlıcakla.

Vanhaberleri - Van Haber - Yerel Van Haber - Yerel Haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber